Actualiteiten

Online lessen na de kerstvakantie

13-01-2021 12:05
Na de kerstvakantie zijn de lessen weer online voor de leerlingen. Voor meer informatie verwijs ik naar de kopjes Remedial Teaching online en Hoe werk ik?

Zomervakantie

27-07-2020 13:18
Vanaf week 29 t/m week 35 zijn er geen lessen in mijn praktijk. In overleg zijn er wel lessen in de zomervakantie mogelijk. De leerlingen behouden  allemaal toegang tot de verschillende online oefenlicenties en kunnen op deze manier in de zomervakantie toch actief bezig blijven met de...

8 juni start lessen praktijk.

09-06-2020 12:29
Deze week is mijn praktijk weer open voor begeleiding. Zoals jullie kunnen lezen op mijn website heb ik de nodige maatregelen getroffen om Coronaproof te kunnen starten. De online lessen blijven tot de mogelijkheid behoren, zeker wanneer er twijfel is over de gezondheid van de leerling, iemand in...

Week Pinksteren geen lessen

26-05-2020 10:54
In week 23 (Pinksteren) zijn er geen lessen in mijn praktijk. De leerlingen kunnen wel verder met de weektaken in de verschillende online oefenprogramma's.
<< 1 | 2 | 3 >>

Remedial Teaching voor het basisonderwijs in de Bollenstreek

Praktijk voor Remedial Teaching van Ada Geerlings (remedial teaching en studiebegeleiding).
Leerlingen uit o.a. de regio Noordwijkerhout, Voorhout, Noordwijk, Sassenheim en Vogelenzang kunnen bij mij terecht voor begeleiding van o.a. rekenen, taal, lezen. Nu ook online lessen en begeleiding.